Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

Премиери

19 юни 2019

Премиерите по 24KITCHEN през юли

Островни пиршества с Питър Курувита (Island Feast with Peter Kuruvita)
Четвъртък от 13:00 ч.

Премиера на 4 юли, 2019 г.

Страстта на Питър Курувита към кулинарните пътувания го тласка към едно вълнуващо пътешествие из съседните островни държави.

Все още под влияние на скорошното си посещение в Шри Ланка, Питър поема по неотъпканите пътеки в един малък, но пък изключително богат на културно разнообразие, географски регион.

Ще посети острови, разположени между Филипините и Индонезия, а след това ще се отправи към Вануату, преди да се озове в живописния район на островите Кук. Срещите със сърдечните местни хора ще накарат Питър да усети духа и богатата култура на всеки един от тези народи. Ще научи тайните на уникалната им кухня, съдържаща обилно количество морски храни, включително индонезийска риба тон с къри, филипинска кисела супа и тихоокеански рак. Свинското също е популярно измежду югоизточните азиатски нации, приготвено на шиш, особено за специални семейни събития.

 

Вкусове от Фуджи с Джъстин (Justine's Flavours Of Fuji)
Сряда от 13:00 ч.

Премиера на 17 юли 2019 г.

Из едно приказно място, пълно с богата и разнообразна традиция и култура, Джъстин се среща с местни занаятчии и производители, посещава невероятни локации и научава интересни готварски техники.

Под зоркия поглед на Фуджи-сан, Джъстин споделя техники и продукти, които е опознала по време на своето пътешествие. Рецептите, които показва, са една от причините толкова много хора да смятат Шизука за уникално място.

Джъстин разкрива тайните на приготвянето на нудлите соба, японските сладкиши известни като „уагаши“ и автентичен соев сос. Шеф-звездата ни запознава и с най-традиционните японски продукти – от прясното уасаби до сладките цитруси по крайбрежието.

Поредицата представя много от най-известните готвачи, занаятчии и земеделци в региона, докато Джъстин вдъхва живот на японската кухня и култура по време на това вълнуващо пътешествие.

 

Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия – Сезон 4
Всеки ден от 17:00 ч.

Премиера 9 юли2019

„Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия“ се завръща, за да представи пред света истинските богатства на Нова Зеландия – хората, прекрасните кътчета и местното производство на съставки. В ролята на жури влизат световноизвестните австралийски готвачи Пийт Евънс и Маню Фидел.

Шест двойки домашни готвачи се състезават за награда от $100,000 и титлата шампион на "Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия“,

но за да стигнат до финал, те трябва да се справят с редица кулинарни предизвикателства.

В първия кръг на надпреварата шестте отбора трябва да превърнат трапезариите си в ресторанти. Задачата им е да приготвят тристепенно меню, което да поднесат на журито и на петте противникови двойки. Те, от своя страна, трябва да оценят ястието на домакините. Конкурентните отбори поставят оценка по скалата от 1 до 10 за цялото меню, а журито оценява всяко ястие по отделно.

В края на първия рунд отборът с най-малко точки бива елиминиран, така че бъдете готови за напрежение от самото начало.

 

Моята кухня е най-добрата – Австралия – Сезон 4
Всеки ден от 17:00 ч.

Премиера на 19 юли 2019 г.

 В този сезон ще видим зрелищна борба не само на ясния, но и на щати! Този път участниците са от Нови Южен Уелс, Куинсланд, Западна Австралия и Южна Австралия.

Петте отбора от по двама души ще се борят помежду си, за да разберат чия кухня е най-добра.


FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands