Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Премиери

30 Януари 2018

Премиери по FOX през февруари

Живите мъртви (The Walking Dead) - Сезон8
Завръща се на 26 февруари, всеки понеделник @ 23:00 часа
Премиерни епизоди за България 

Миналата година Рик Граймси неговата група оцелели бяха изправени пред най-смъртоносното предизвикателство досега, a Negan и Спасителите разединиха групата.

Чувствайки се безсилен срещу врага, Рик държи на груповата игра. Но виждайки, че с Нигън не може да се достигне до консенсус, Рик започва да обединява и други общности, засегнати от Спасителите. С подкрепата на Хилтоп и Кралство, те вече имат достатъчно оръжия, за да се изправят срещу Спасителите.

Сега Спасителите са по-многобройни, по-добре подготвени и безмилостни, но Рик и обединените общности се бият в името на по-добро бъдеще. Границите на битката изчезват още с началото на екшън-офанзивата.

Досега целта на Рик и групата беше оцеляването, но това вече не е достатъчно. Те трябва да се борят, за да си върнат свободата и живота и тогава да започнат отначало. Като при всяка битка, ще има загуби и жертви. Но щом Рик води Александрия, Маги- Хилтоп, а Крал Езекил- Кралството – контролът на Нигън и Спасителите върху света може би най-накрая ще приключи.

С участието на:

Андрю Линкълн като Рик Граймс
Норман Рийдъс като Дарил Диксън
Лени Джеймс като Морган
Чандлър Ригс като Карл
Лорън Коън като Маги
Данаи Гурира като Мишон
Мелиса Макбрайд като Каръл

 


FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands