Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Премиери

30 Януари 2018

Премиери по FOX CRIME през февруари

Бул (Bull) – Сезон 2
14 февруари, сряда @ 22:00 часа

Премиера за България

Брилянтен, стремителен и чаровен, д-р Бул е абсолютен експерт в играта с кукли на конци. Той комбинира психология, интуиция и високотехнологична информация, за да разгадае съдебните заседатели, адвокатите, свидетелите и обвиняемия. Бул наема невероятен екип от експерти, които да изпипат разказите до последния детайл. Той включва бившия му девер Бени Колон, адвокат,  влизащ в ролята на защитник на ищеца по време на имитираните заседания; Мариса Морган, ненадминат експерт по неврология от Отдела за Държавна Сигурност; бившия следовател в нюйоркския полицейски отдел Дани Джеймс, който е суровият, но досетлив детектив на фирмата; хитрия хакер Кейбъл Макори, който отговаря за събирането на кибер интелект и Чънк Палмър - моден стилист, който изпипва визията на клиентите преди съдебното заседание. В случаи на високи залози, комбинацията от забележителен нюх за човешката природа, три докторантури и първокласен екип, които Бул притежава, създават успешни стратегии, които накланят везните на справедливостта в ползва на клиента. 

С участието на:

Майкъл Уедърли в ролята на доктор Джейсън Бул
Фреди Родригес в ролята на Бени Колон
Женева Кар в ролята на Мариса Морган
Джейми Лий Кирхнер в ролята на Дани Джеймс
Анабел Атанасио в ролята на Кейбъл Макори
Крис Джаксън в ролята на Чънк Палмър

 

Полицаите от Чикаго (Chicago P.D.) – Сезон 4
13 февруари, вторник 22:00 часа

Премиера за канала 

Участък 21 на чикагската полиция разчита на две различни групи пазители на реда. За спокойствието по улиците бдят униформени полицаи. За борбата с организираната престъпност, трафика на дрога и тежките убийства отговаря елитен разузнавателен екип.

С участието на:

Джейсън Беги като Ханк Войт
София Буш  като Ерин Линдси
Джеси Лий Софър като Джей Холстед
Патрик Джон Флугър като Адам Рузек

 

Роко Скиавоне (Rocco Schiavone) –Сезон1
1 февруари, четвъртък @ 22:00 часа

Премиера за България

Заместник-шефът на полицията Роко Скиавоне не е типичният полицай и пример за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особено покорен, италианецът трябва да контролира нервите си и променливото си настроение.
Детективът е заточен в провинциално алпийско градче - наказание, което го удря право в сърцето. Той все още е вкопчен в миналото и често се размотава със съмнителните си приятели от детинство, но ще трябва да свикне и с потайните местни.
Междувременно се заема с това, което прави най-добре - да разкрива престъпления с младите си колеги детектив Итало Пиерон и помощник-инспектор Катерина Рисполи. Но ще му се наложи да замени скъпите мокасини с чифт гумени ботуши и да започне да копае надълбоко. Ще се окаже обаче, че снегът не е единственото нещо, което затруднява разследванията в италианските Алпи…
Тази завладяваща криминална история е базирана на романите на Антонио Мандзини.

С участието на:

Марко Джалини като помощник-комисар Роко Скиавоне
Ернесто д'Ардженио като полицай Итало Пиерон
Клаудиа Висмара като помощник-инспектор Катерина Рисполи 

 

Комисар Монталбано (Detective Montalbano)Сезони10 и11
2 февруари, петък @ 22:00 часа

Премиера за България

Италианска детективска драма, базирана на романите на Андреа Камилери и с участието на Лука Дзингарети в ролята на не особено общителния сицилиански полицай- инспектор Салво Монталбано.

С участието на:

Лука Дзингарети като Салво Монталбано
Пепино Мазота като Джузепе Фацио
Анджело Русо като агент Катарела


FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands