Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Премиери

30 Януари 2018

Премиери по FOX LIFE през февруари

Наръчник за разведени (Girlfriends’ Guide to Divorce ) – Сезон1-2
2 февруари, от понеделник до петък @ 22:55 часа

Премиера за България

„Наръчник за разведени“ проследява Аби Маккарти (Лиса Едълстийн - "Д-р Хаус"), автор на книги за самопомощ и гуру по темата за семейството, която шокира света, разкривайки, че привидно перфектния ѝ живот е бил пълна лъжа. След като публично потвърждава, че се е разделила със съпруга си Джейк (Пол Адълстийн, "Частна практика"), кариерата и бракът на любимката на цяла Америка се разпадат. Опитвайки се да се справя с живота си като необвързана 40-годишна жена, Аби започва да търси съвети повече от разведените си приятели, отколкото от семейните. Впускайки се в изненадващи приключения с приятелките си Лайла (Джанийн Гарофало - "Хапки от реалността") и Фийби (Бо Гарет - "Престъпни намерения - Подозрително поведение") Аби започва да преоткрива себе си в опитите си да спаси кариерата си от пълен провал, да започне отново да ходи по срещи и да свикне да бъде необвързана жена.

С участието на:

Лиса Едълстийн като Аби Маккарти
Бо Гарет като Фийби
Некар Задеган като Дилия
Пол Адълстийн като Джейк

 

Веселатакъща (Playing House)Сезон 1-3
14 февруари, от понеделник до петък @ 19:00 часа

Премиера за България

Във „Веселата къща“ приятелките от детинство Маги Карузо (Ленън Пархам, “Parks and Recreation”) и Ема Кроуфърд (Джесика Сейнт Клер, “Bridesmaids”) са споделили безброй приключения в китното градче Пайнбрук. Когато Маги разбира, че съпругът й Брус (Брад Морис, “Seeking a Friend for the End of the World”) има онлайн афера, Ема се отказва от процъфтяващата си кариера в Китай, за да се върне в родния си град и да помага на Маги в грижите за бебето ѝ. Докато се подготвят за раждането на първото дете на Маги и края на брака ѝ, Ема е принудена да се сблъска с миналото, което е изоставила преди 13 години: първата ѝ любов местно ченге Марк (Кийгън-Майкъл Кий, “Key & Peele”), превзетата ѝ и стриктна майка (Джейн Качмарек, “Малкълм”) и малкият град, в който никога не се е чувствала на място.

С участието на:

Ленън Пархам като Маги Карузо
Джесика Сейнт Клер като Ема Кроуфърд
Кийгън-Майкъл Кий като Марк

 

Следващият топмодел на Америка (America’s Next Top Model)Сезон21
7 февруари, от понеделник до петък @ 14:15 часа

Премиера за България

Момчета и момичета ще се борят да грабнат титлата „Следващият топмодел на Америка“ в 21-вото издание. 31 участници започват надпреварата със състезание за най-добро селфи.

С участието на:

Тайра Банкс

 

 

 


FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands