Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Премиери

30 Януари 2018

Премиери по National Geographic през март

Непознатата планета (One Strange Rock) (10x60)
Неделя 25 март @ 20:55 часа
Премиера през март

Това е невероятната и странна история на Земята, разказана от астронавти. Единствените хора, които са виждали планетата ни такава, каквато наистина е – перфектно калибрирана животоподдържаща система, носеща се в Космоса. От перспективата на Космоса нашите астронавти виждат свят, който е по-странен от научна фантастика, в който всяко живо същество е част от една необикновена взаимосвързана система, поддържаща живи над 8 милиона различни видове фантастични растения и създания - включително и нас хората.  В „Непознатата планета“ групата от харизматични астронавти дава отговор на въпроса, който поражда уникалният изглед към Земята:

- Как от едно голямо парче скала се е създал живот?

Астронавтите ще ни покажат, че Земята е най-странното място във Вселената. По всички правила, наличието на интелигентен живот не би бил възможен тук. Те разкриват, че сме тук и можем да разказваме тази история благодарение на  невероятни случайности и трудни за свързване събития.

 

Джейн (Jane)(1x120)
Неделя 18 март @ 21:55 часа

Премиера през март

Благодарение на намерен, невиждан до момента, запис филмът разказва историята на ранните изследвания и проучвания на Джейн в Танзания, като се фокусира върху иновативната ѝ работа в природата, отношенията ѝ с оператора и неин съпруг Хюго ван Ловик и шимпанзетата, които са били обект на нейната работа.

 

Истории от бойното поле (My Fighting Season) (6x60)
Четвъртък 15март @ 22:55 часа

Премиера през март

Този сериал от 6 епизода дава възможност на американските войници да покажат своите военни кадри и да разкажат историите си от бойното поле. Този невиждан до момента запис предоставя на зрителите възможността да разберат какво е да си в първите редици на бойното поле.

 

Сервиз SOS (Car S.O.S.) – Сезон 6 (6x60)
Петък 23март @ 21:55 часа

Премиера през март 

На далечен остров в Аляска 65 души оставят обществото зад гърба си, за да заживеят изолирано, извън енергийната система. Залозите са високи, земята е сурова, а времето е безпощадно. Без пътища или управление, в Порт Протекшън най-важна за оцеляване е общността. 

Изгубената империя на маите (Lost Treasure of the Maya Snake Kings) (1x60)
Събота 3 март @ 21:55 часа

Премиера през март

Джунглата в Централна Америка е една от последните големи граници на археологията. След десетилетия работа, древната цивилизация на маите постепенно е разкрита и изучена. Но сега се очаква технологията да промени всичко, след като LIDAR, въздушен метод за лазерно сканиране, разкрива за пръв път толкова голяма и сложна цивилизация.

 

Летищна сигурност 3: Перу (Airport Security 3: Peru)(8x60)
Понеделник 5 март @ 22:55 часа

Премиера през март

Този трети сезон ни пренася на интернационалното летище „Хосе Чавес“, най-натовареното и модерно летище в Перу. Агенти на отдела за борба с наркотиците са готови да осуетят всеки опит за трафик на дрога, от контрабандисти, които крият кокаин в умело изработени куфарчета с изкуствено дъно до фалшиви пратки с наркотици, познати като „дрога по поръчка“. Пълният достъп ще ни позволи да видим какво отива в забранените зони на летището и да научим повече за логистиката, която прави това летище едно от най-безопасните в Латинска Америка.

 

 


FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands