Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Премиери

30 Януари 2018

Премиери по National Geographic през февруари

Командна верига (Chain of Command) (8x60)
8 февруари, четвъртък @ 21:55 часа

Премиера през февруари

Командна веригапредставлява един интимен портрет на войната срещу радикалния екстремизъм, както и на мъжете и жените, посветили живота си на нея. Чрез безпрецедентен достъп до американските въоръжени сили, предаването ни показва тайни места в Пентагона, фронтови линии на бойни полета из целия свят и дори пилотската кабина на боен самолет по време на мисия. Акцентът на премиерния епизод ще бъде фронтовата линия на битката за Мосул, Ирак.

Разследване на самолетни катастрофи (Air Crash Investigation) – Сезон 17A (6x60)
19 февруари, понеделник @ 21:55 часа

Премиера през февруари

Всеки пък, когато се разбие самолет, светът разбира. Но също така и експертите, чиято работа е да разберат какво се е случило. „Разследване на самолетни катастрофи 17“ разкрива истината зад най-легендарните самолетни бедствия. Всеки епизод включва свидетелски разкази, невероятни възстановки, най-съвременни компютърни ефекти и интервюта със следователи, които определят къде е бил проблемът.  

Теория на глупостта (Science of Stupid) – Сезон 5B (10x30)
7 февруари, сряда @ 21:55 часа

Премиера през февруари (Нови епизоди)

Теория на Глупостта 5. Далас Кембъл показва нови премеждия на безстрашни и дръзки хора от цял свят, като чрез специално създадени анимации и кадри на забавен каданс научно обяснява защо са се провалили и изложили. Всяка седмица ще показваме между 50 и 60 клипа на злополуки - обикновени хора, които правят необикновени грешки.

Без закони: Компилации (Lawless Island Alaska Compilations)(7x60)
19 февруари, понеделник @ 20:55 часа

Премиера през февруари

На далечен остров в Аляска 65 души оставят обществото зад гърба си, за да заживеят изолирано, извън енергийната система. Залозите са високи, земята е сурова, а времето е безпощадно. Без пътища или управление, в Порт Протекшън най-важна за оцеляване е общността. 

Историята за нас с Морган Фрийман (The Story of Us with Morgan Freeman) (6x60)
Неделя, 14 януари @ 21:55
Последни епизоди през януари

Всички сме човешки същества. Тогава защо обществата по целия свят изглеждат толкова различни? Как се е развила човешката цивилизация? И как ще изглежда обществото ни в бъдещето, когато глобализацията и технологията ще променят начина ни на живот?

Във време, в което световните събития сякаш разединяват различните култури, целта на тази поредица е да открие фундаменталните сили, които обединяват обществата ни и да разкрие човечносттаприсъща за всеки от нас.

В тези 6 едночасови епизода, обхващащи различни теми, предадени от първо лице, Морган Фрийман предприема световно пътешествие, за да се срещне с хора от всички култури, животът на които е оформен именно от тези фундаментални сили… за да разбере как човешката култура е приела толкова много забележителни форми.

 

Арестувани зад граница (Banged Up Abroad) - Сезон 11 (6x60)
Понеделник, 22 януари @ 22:55
Последни епизоди през януари

Най-напрегнатата и драматична телевизионна поредица се завръща с шест истински истории за кражби на наркотици, жертви на отвличания и военнопленници. Новият сезон включва изключителните възходи и падения на Питър Тритън, отговорът, който Великобритания дава на Уолтър Уайт, кокаинов бос, който пренася наркотици, скрити в дъната на палатки; страшното приключение на тийнейджърка от Южна Африка, която бива предадена от шефа си, докато уговаря голяма наркосделка за него в Боливия. Ще се запознаем с ужасяващите истории на журналиста Фил Кокс, който е проследен и в последствие заловен от полицаи мародери в Судан по време на войната, както и на отвлечения и измъчван от Ал-Кайда в Сирия американски фотограф, принуден да се изправи срещу трудна дилема - дали да се възползва от появилата се възможност да избяга или да остане с приятеля си - друг американски затворник.

 

 


FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands