Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Новини

15 декември 2017

FOX Networks Group бе отличена на наградите TRUE LEADERS организирани от ICAP България

За пета поредна година инициативата TRUE LEADERS на ICAP България награждава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката,които едновременно отговарят на няколко обективни критерия.

Събитието се състоя на 12 декември 2017г., в зала Rainbow Plaza София. TRUE LEADERS  компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 300 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

FOX Networks Group бе една от наградените компании, а отличието получи Милена Филчева, директор ПР и маркетинг Балкани. Това е особено голямо признание поради факта, че за първи път медия е отличена с награда TRUE LEADERS.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии:

  • са сред 300-те най – печеливши компании по  EBITDA за 2016
  • са увеличили броя на своя персонал (2016 спрямо 2015)
  • имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score  B2 - A1)
  • са лидер в своя сектор

FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands