Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Премиери

26 октомври 2017

Премиери по 24Kitchen през ноември

Сладкишите на Хиде- Сезон 2
Вторник 13:00 часа, Премиера: 14 ноември 2017

Хиде е отново тук!  

Новият, любим на всички зрители, талант на 24Kitchen - Хиде се завръща с втори сезон на своя майсторски клас за сладкари. 

Очаквайте нови изкушения, нови трикове, съвети и рецепти!

Хиде де Брабандер е отличен готвач. В това предаване той ще ви отведе в магическия свят на сладкарството и ще ви предизвика да създадете нещо специално - от обикновен вкусен десерт до изумително произведение на изкуството.

Тайните на месото
от понеделник до петък 13:55 часа, Премиера: 1 ноември 2017

Ейдриън Ричардсън (Boys Weekend) е известен ресторантьор и автор на бестселъра „Месо“. Той сам обработва пържолите си, приготвя собствени наденици и салами, в общи линии, знае всичко за месото - как да го избираме, как да го режем, как да го сготвим и изядем.  

Ейдриън се е скрил далеч от всички досадни вегетарианци, за да се подсигури, че тайните на някои от най-добрите месни ястия в света са запазени за потомството и предадени на следващите поколения.

Едно предаване не само за хищници, но и за всеки, който е решил да добави повече (и по-вкусно) желязо в диетата си!


FOX България FoxLife България FoxCrime България 24Kitchen България National Geographic България

Superbrands